De specialismen van Ozephius RVS Lasersnijden

Platen
RVS Plaatbewerkingen

Ozephius RVS Lasersnijden houdt RVS 304 en RVS 316 plaat in voorraad t.b.v. korte levertijden. Daarnaast levert Ozephius snijwerk in Duplex (WS 1.4462, S31803 en S32205), Super Duplex (WS 1.4401, WS 1.4410, S32750 en S32760) en Hyper Duplex (S32707 en S33207). De nieuwe Trumpf Lasersnijmachine kan tot 25mm dik RVS snijden: 24/7 voor u aan het werk of flexibel in klein seriewerk.

Buizen
RVS Buis- en kokerbewerkingen

Ozephius RVS Lasersnijden snijdt en bewerkt naast RVS platen ook RVS buizen en RVS kokers tot een diameter van 370mm met een lengte tot 6 meter. Ook hier, voor zover verkrijgbaar, Duplex (WS 1.4462), Super Duplex (WS 1.4401, WS 1.4410, S32750, S32760) en Hyper Duplex (S32707 en S33207).

Buizen
Engineering
RVS Engineering

Wilt u meer toegevoegde waarde? Wat denkt u van de mogelijkheid om uw product samen met Ozephius slimmer te ontwerpen? Gebruik maken van onze decennia lange ervaring, waardoor de integrale kostprijs van uw product lager wordt en vaak ook de nauwkeurigheid wordt vergroot? Eenvoudige aanpassingen doen we gratis; onze HBO- en WO techneuten steken graag een paar uurtjes in uw tekeningen. We vragen alleen klantloyaliteit van u: wederkerigheid die ons samen verder brengt in de keten.

Laswerk
RVS Laswerk

Ozephius heeft aansluitend bij de Lasersnijcapaciteiten ook goede mogelijkheden in huis voor het lassen van RVS en Nickel Alloys. Mig- TIG-, STT-, Elektrode- en Plasma lassen zijn bij Ozephius in vertrouwde en zeer ervaren handen. Of het nu om fijn en strak RVS plaatlaswerk of Super Duplex keurlaswerk gaat, bij Ozephius bent u ook daarvoor aan het juiste adres. En vanzelfsprekend inclusief lasmethode- en lasserscertificering indien u dat wenst. Ozephius is ISO3834 gecertificeerd.

Laswerk
Keramisch
Keramisch parelen (Parelstralen)

Ozephius heeft aansluitend bij de lasersnijcapaciteiten de beschikking over een grote straalinstallatie t.b.v. keramisch parelen van RVS. Hetzij als onderdeel van totale projecten, dan wel als losstaande dienstverlening aan u als klant.

Zetwerk
RVS Zetwerk

Ozephius heeft aansluitend bij de Lasersnijcapaciteiten ook goede mogelijkheden in RVS buigen.
Kleine series of meer. Ozephius stelt zich van nature flexibel op ten dienste van haar relaties!

Zetwerk

Interesse en wilt u met ons samenwerken?

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Zodra wij uw bericht hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Lasersnijden

Bewaren

Bewaren

Bewaren