Voor alle bewerkingen van RVS bent u bij Ozephius aan het juiste adres!

Over Ozephius RVS Lasersnijden – Groei

Ozephius RVS Lasersnijden is een van de gespecialiseerde onderdelen van Ozephius’ bedrijven. In 1961 is Dhr. Ozephius sr. begonnen met het maken van vaatjes in ‘rood koper’. Al snel werd hij één van de eerste producenten van industriële RVS producten.
Met de groei die Ozephius in de loop der jaren heeft doorgemaakt is ook de vraag naar kwalitatief hoogwaardig lasersnijwerk toegenomen. Voor lasersnijden werd een aparte tak opgezet: Ozephius RVS Lasersnijden.

Machinepark
Nieuw en uitgebreid machinepark

Ozephius heeft de beschikking over een nieuw en uitgebreid machinepark. Onlangs heeft Ozephius weer geïnvesteerd in een nieuwe geautomatiseerde lasersnijmachine, een Trumpf 6KW installatie. Deze machine kan RVS platen verwerken tot een maximale grootte van 4000mm x 2000mm en een dikte van max. 25mm.
Naast het lasersnijden van RVS platen kan Ozephius ook buislasersnijden en kokers snijden en bewerken. Ozephius RVS Lasersnijden is in staat om met hoge snelheid volcontinu topkwaliteit lasersnijwerk te leveren.

Onze specialisaties:

-Hittevast RVS
-Nickel Alloys
-Duplex
-Super Duplex

En uiteraard snijden we ook alle gewone RVS soorten.

Vergrootglas
IJzervrij produceren en traceability

‘IJzervrij produceren” en “traceability” staan hoog in het vaandel bij Ozephius RVS Lasersnijden. Al snel werd besloten om uitsluitend RVS en Nickel Alloys te verwerken. Voorbeelden van materialen die dagelijks worden gesneden zijn RVS, Duplex (WS 1.4462, S31803, S32205), Super Duplex (WS 1.4401, WS 1.4410 en S32750, S32760) en Hyper Duplex (S32707 en S33207). Daarnaast staat Ozephius bekend om ‘Know How’ m.b.t. alle hitte vaste RVS-soorten.

Vergrootglas
Eindproducten
Van eenvoudig lasersnijwerk tot zeer complexe eindproducten

Naast eenvoudig industrieel RVS lasersnijden worden bij Ozephius ook aanvullende bewerkingen uitgevoerd en andere (complexere) producten vervaardigd. Ozephius Stainless is fabrikant en toeleverancier van één enkel onderdeel met een korte doorlooptijd tot series met doorlooptijden van meer dan een jaar. Het maken van RVS producten begint veelal met RVS Lasersnijden, waarna aanvullende bewerkingen worden uitgevoerd, zoals kanten, walsen, lassen, keramisch parelen en RVS laswerk, maar ook het bouwen van complete apparaten of skids, etc. Klik hier voor een compleet overzicht van de aanvullende en uitgebreide dienstverlening van Ozephius!

Ozephius certificering
Certificering

De Ozephius-organisatie is bekend met alle mogelijke certificaten in haar vak. We weten hoe we met de strenge wetgeving dienen om te gaan en kunnen zodoende maximaal haalbare kwaliteit garanderen. Mocht het niet duidelijk zijn welk certificaat benodigd is of wat de eventuele consequenties zijn voor uw product, vraag dit dan aan Ozephius. Ozephius is bevoegd om RVS materiaal te herwaarmerken c.q. overstempelen. Klik hier voor een overzicht met voorbeelden van Ozephius’ certificaten van o.a. DNV GL en Lloyd’s Register.

Ozephius
Specialistische vaardigheden

Ozephius beschikt over veel specialistische kennis om uw RVS-producten te vervaardigen. Voorbeelden hiervan zijn het bewerken van Duplex en Super Duplex. Vanwege de kritische structuur van deze materialen zijn maximale kundigheid, ervaring en discipline van de medewerkers van Ozephius dan ook essentieel. We hechten dan ook veel waarde aan het continu scholen en opleiden van onze medewerkers.

Ozephius
Toekomst

Realisme is typerend voor Ozephius. Naast de olie- en gasindustrie wordt er geleverd aan een breed scala overige industrieën, wat zorgt voor een reële risicospreiding. Ten alle tijden staat kwaliteit hoog in het vaandel, ook voor de toekomstige activiteiten. Voor de aankomende jaren staan mooie nieuwe ontwikkelingen op stapel. Ozephius: ‘Doe waar je goed in bent en wees realistisch. Maak gebruik van je sterkten en vergroot deze daar waar mogelijk, maar ken ook je grenzen’.

Ozephius


Heeft u vragen over plaat-, buis- of kokersnijden, neem dan contact op met Ozephius RVS Lasersnijden. Dankzij onze uitgebreide en jarenlange ervaring met het ontwerpen en toepassen van lasersnijwerk kunnen wij u absoluut van dienst zijn.

 

Wij staan voor u klaar!