Duplex & Super Duplex

Duplex & Super Duplex

Duplex & Super Duplex

Super Duplex RVS wordt steeds meer toegepast in de offshore industrie en petrochemische industrie. Ook daar, waar de condities zwaar en extreem zijn, is Ozephius op haar plaats. Ozephius heeft ruime ervaring in het toepassen van ‘super-legeringen’. Voor de meest uiteenlopende toepassingen is Ozephius in staat om (Super) Duplex RVS te lasersnijden, bewerken en lassen. Zowel plaat, buis, als koker.

Dupex & Super Duplex
Vereiste procedures

Vanwege de kritische structuur van (Super) Duplex RVS zijn de ervaring, kundigheid en maximale discipline van Ozephius medewerkers erg belangrijk. Zo hebben de medewerkers van Ozephius alle benodigde specialistische kennis en vaardigheden die essentieel zijn bij het lassen en bewerken van (Super) Duplex RVS. Onjuiste bewerking of lassen van (Super) Duplex RVS heeft negatieve gevolgen voor de eigenschappen van dit materiaal en kan grote schade tot gevolg hebben. Ozephius eist daarom van haar medewerkers het maximaal haalbare vakmanschap in combinatie met maximale kennis en kunde. Zowel theoretisch als praktisch.

Ontwerptrajecten

Ozephius behoorde ooit tot de eerste bedrijven die (Super) Duplex RVS materiaal toepasten voor haar klanten in de offshore en petrochemische industrie. Ozephius is in staat om (Super) Duplex RVS materiaal te lasersnijden, bewerken en lassen. Daarbij rekening houdend met alle extreme technische aspecten: Lasersnijden, lassen. Met behoud van de duplex structuur, met beleid en geduld zijn we in staat om (Super) Duplex RVS te vervormen en te verspanen.


Duplex & Super Duplex
Duplex & Super Duplex
(Super) Duplex RVS Specialist

Heden ten dage zijn we gekend bij een groot aantal bedrijven in de offshore- en petrochecmische sector. Schoorvoetend laten we ons door onze relaties (Super) Duplex RVS specialist noemen. Het is voor ons niet snel goed genoeg. Bij uw eventuele ontwerptrajecten is Ozephius Development B.V. u desgewenst graag van dienst bij het maken van ontwerpkeuzes. Onze ingenieurs bieden ondersteuning en maken een praktische vertaling van uw idee en adviseren u over de technische haalbaarheid bij de realisatie van uw product of project.


Heeft u vragen over Duplex & Super Duplex? Neem dan contact op met Ozephius RVS Lasersnijden. Dankzij onze uitgebreide en jarenlange ervaring met het ontwerpen en toepassen van lasersnijwerk kunnen wij u absoluut van dienst zijn.

 

Wij staan voor u klaar!